04/09/2021

Victorie pentru Bucovina Rădăuți și în etapa a doua

Scris de Gaitan Andreea


Vineri, 3 august, pe stadionul “CFR” din Pașcani s-au întâlnit CSM Pașcani și CSM BUCOVINA RĂDĂUȚI, în cadrul celei de a doua etape a noii ediții de campionat a Seriei întâi a Ligii a treia la fotbal. 

Jucătorii rădăuțeni pregătiți de Florin Cristescu au  intrat la vestiare în dezavantaj după golul marcat de Mercaș pentru CSM Pașcani în minutul 38.

În repriza secundă Bucovina Rădăuți a revenit spectaculos și a trecut în față prin golurile marcate de Soian în minutul 49 și Ungurianu în minutul 68.

CSM BUCOVINA RĂDĂUȚI obține astfel cea de a doua victorie, după cea obținută în prima etapă, sâmbătă, 28 august, împotriva echipei Sporting Juniorul Vaslui și trece pe prima poziție în clasament, înainte meciurilor ce se vor disputa astazi, 4 septembrie.

În următoarea etapă, CSM Bucovina Rădăuți se va întâlni, sâmbătă, 11 septembrie, de la ora 17.00, pe Stadionul Municipal Rădăuți cu formația ACSM Ceahlăul Piatra Neamț.

CSM Bucovina Rădăuți a început partida în următoarea formulă: Butnariu, Sumanariu, Chiseliță, Forizs, Coajă, Dumea, Sahlean, Stroe, Ungurianu, Plămadă (cpt.), Stoian.

Rezerve: Udeanu, Rotar, I. Coroamă, Șpac, Cimbru, C. Coroamă, Popa, Șurubaru și Ichim.

Antrenori: Florin Cristescu, Ionuț Plămadă și Cristi Butnariu.

Foto: Cristian Plosceac 

Gaitan Andreea