09/01/2023

Un tânăr a murit în noaptea de duminică spre luni, după ce s-a răsturnat cu maşina la Rădăuţi

Scris de Gaitan Andreea


Cine este tânărul mort în accidentul de la Rădăuți

Sebastian Pleșca, în vârstă de 21 de ani, conducea autoturismul Skoda pe drumul județean din direcția comunei Frătăuții Vechi către Rădăuți, fiind singur în autoturism.

Cum s-a produs accidentul

Ajuns în intersecția cu șoseaua de centură, circulând pe un sector de drum în curbă la stânga, șoferul a scăpat mașina de sub control. Autoturismul a părăsit partea carosabilă în șanțul din dreapta, unde a lovit un mal de pământ și s-a rostogolit de mai multe ori, șoferul fiind proiectat în exteriorul mașinii.

Cauza accidentului este viteza neadaptată în curbă. Probele care vor fi recoltate la necropsie vor indica și alcoolemia.

Un tânăr în vârstă de 21 de ani a murit în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 23.30, după ce s-a răsturnat cu maşina în afara părţii carosabile pe strada 1 Mai din municipiul Rădăuţi.

Potrivit ISU Suceava, tânărul, a fost găsit inconştient, în stop cardio-respirator.  Manevrele de resuscitare aplicate au rămas fără răspuns, tânărul fiind declarat decedat.

La faţa locului au intervenit pompierii militari de la Detaşamentul Rădăuţi cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD B2. Poliţia cercetează cauzele şi împrejurările în care s-a produs accidentul.

Gaitan Andreea