23/12/2021

Serbarea de Crăciun a Clubului “My english club “Rădăuți

Scris de Manuel Costache


De la mărțișor la omul de zăpadă, de la frunze la fulgi, pare cale lungă. Ne pot spune aceasta elevii CLUBULUI DE ENGLEZĂ „MY ENGLISH CLUB” din RĂDĂUȚI, alături de d-na prof. Anda Minciu, pentru care timpul petrecut împreună s-a scurs cât ai bate din palme.

Ultimele două întâlniri din luna decembrie ale copiilor care frecventează clubul au inclus pregătiri intense: cei mari au scris scrisoare Moșului, au cântat, au avut parte de programe antrenante, iar cei mici au pregătit activități specifice Crăciunului. Nici spiridușii Moșului nu s-au lăsat mai prejos, ei au pregătit pentru toți copiii dulciuri si diplome.

Activitațile Clubului se desfășoară în grupe de copii, începând din clasa pregătitoare și continuând pe parcursul anilor următori. Din ianuarie 2021, MY ENGLISH CLUB activează în noul sediu, din str. Fabricilor, nr. 7, un sediu spațios, nou, dotat cu tehnica modernă necesară predării unei limbi străine.

Fiecare întâlnire aduce ceva nou în program, activitățile sunt interactive, materialele folosite sunt concepute pentru a se potrivi perfect fiecărei lecții. Folosind muzica, filmele, desenele animate pentru a pune în practică ceea ce invață din teorie, copiii sunt cei mai fericiți, pentru că nu au parte de activități statice. Alternând activitățile clasice, care implică scrisul, cititul, vorbitul, ascultarea, dar și exercițiile la tabla interactivă, jocurile/jucăriile didactice întrebuințate, întâlnirea e ca un roller coaster, copiii nici nu știu când trece timpul.

Faptul că majoritatea copiilor îi sunt alături de când Clubul și-a inceput activitatea (iar în timp și-au adus și frățiorii, prietenii sau cunoștințele pentru a se alătura grupelor) înseamnă recunoașterea muncii doamnei profesor, respectul de care se bucură în rândul părinților, dar și dragostea pentru limba engleză, pe care o transmite celor mici.

Anul 2021 a fost plin de activități pentru membrii clubului de engleză. În primăvară ei au avut parte de schimbul de mărțișoare, a urmat serbarea de 8 Martie dedicată mamelor dar a urmat și vizita iepurașului. Vara a însemnat participarea la Tabăra de limba engleză „Happy Faces” în jud. Alba. Toamna i-a încântat pe copii și părinți cu decorul specific, expus în hol, iar iarna inseamnă brăduțul decorat, Moșul, precum și tradiționalul program dedicat Sărbătorilor.

WE WISH YOU A MERRY CHRISTMAS AND A HAPPY NEW YEAR!

Manuel Costache