12/04/2023

Un tânăr mort, alți trei răniți grav – mașină puternică, viteză, carosabil ud și tânăr cu puțină experiență la volan

Scris de MediaFax


Un tânăr în vârstă de 19 ani a murit iar alți trei au fost răniți grav după un accident produs marți, 11 aprilie, pe șoseaua de centură a Sucevei, pe segmentul dinspre ”Zidul Morții” spre Pătrăuți. Din păcate, a fost un accident cu multe elementele care duc adesea la tragedii. Mașină puternică, cu tracțiune pe spate, viteză, carosabil ud și tânăr cu puțină experiență la volan.  

Ovidiu Ștefan Nuțu, de 19 ani, din municipiul Suceava, conducea un BMW pe care și-l luase de curând și a luat în mașină alți patru tineri. 

Șoferul a pierdut controlul asupra volanului pe carosabilul ud și în curbă ușoară iar mașina a lovit violent capătul unui parapet de protecție. De aici, BMW-ul s-a răsturnat pe câmp.

Tânărul de la volan fost proiectat în afara autoturismului, fapt care i-a fost fatal.

Din ceilalți patru pasageri din mașină, toți tineri, doar unul a scăpat cu leziuni minore.

Medicul Dan Teodorovici, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Suceava, a transmis că trei pacienți politraumatizați din acest accident au mers direct în sălile de operație, unul cu fracturi deschise multiple la nivelul membrului superior și membrului inferior drept, la ortopedie, alt pacient cu traumatism abdominal – lezare splenică și fracturi de bazin în sală la chirurgie și al treilea având cea mai importantă leziune o ruptură vasculară a mers în sală la chirurgie vasculară.

MediaFax