03/09/2023

Teribilism de prost gust cu ucraineni în prim plan pe străzile din Rădăuți

Scris de Saptamanalul de Radauti


Imagini cu un autoturism cu numere de Ucraina pe străzile din Rădăuți, din care răsuna muzica și din care unul din pasageri era ieșit prin trapă, într-un soi de party în trafic, un teribilism de prost gust mai corect, au circulat intens în seara zilei de sâmbătă pe rețelele de socializare din municipiu și nu numai.

Mașina nu a avut cum trece neobservată în condițiile în care șoferul a parcurs de mai multe ori zona centrală, cu pasagerul ieșit prin trapă.

Un echipaj de la Poliția municipiului Rădăuți a oprit în cele din urmă mașină, sâmbătă, la 22.30.

La volan era un tânăr de 27 de ani, cetățean ucrainean.

Respectivul a fost sancționat contravențional în baza OUG 195/2002 cu 10 puncte amendă în valoare de 1.450 lei pentru transportul persoanelor neasigurate pe geamul autoturismului și pentru faptul că nu purta centura de siguranță. De asemenea, i s-au aplicat și 2 puncte penalizare.

Alte măsuri nu s-au putut lua, șoferul nefiind beat și având drept de a conduce.

”Facem încă o dată apel la toți participanții la trafic să respecte legislația rutieră. Mulțumim totodată reprezentanților mass-media și tuturor cetățenilor care aduc în atenția noastră astfel de derapaje comportamentale pentru a putea aplica prevederile legale și a spori astfel gradul de siguranță rutieră”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Suceava.  

Saptamanalul de Radauti