03/09/2023

Beat și drogat, s-a răsturnat cu motocicleta pe care era cu fiul său în vârstă de 4 ani  

Scris de Saptamanalul de Radauti


Un rădăuțean a reușit să șocheze cu privire la cât de inconștient a putut fi după ce a fost implicat într-un accident, vineri seară, pe străzile din Rădăuți.   

Din cercetările polițiștilor de la Rădăuți rezultă că motociclistul a agățat ușor portiera deschisă a unei mașinii și a pierdut controlul asupra vehiculului pe două roți, care s-a răsturnat pe sens opus.

Echipajul medical ajuns la fața locului a preluat un copil în vârstă de 4 ani, care, spre șocul tuturor, fusese pasager pe motocicletă. Copilul nu avea cască de protecție și a suferit un traumatism cranian și un politraumatism. 

Din cercetări a rezultat că motocicleta a fost condusă de un tânăr de 28 de ani, din Rădăuți, tatăl minorului rănit. 

Tatăl care și-a luat copilul de 4 ani pe motocicletă era beat, având imensa concentrație de 1,23 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Același tânăr a ieșit pozitiv și la canabis după ce a fost supus testării cu aparatul DrugTest.  

Polițiștii au mai constatat că rădăuțeanul nici nu deține permis de conducere corespunzător pentru motociclul condus, respectiv A1 iar motocicleta nu este nici înmatriculată pentru circulația pe drumurile publice. 

Rădăuțeanul va răspunde pentru comiterea infracțiunilor de ”punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat”, ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ”conducere sub influența alcoolului”, plus posibil și pentru vătămare corporală din culpă. 

Un caz de inconștiență dusă la extrem cum rar s-a văzut chiar și pe străzile noastre pline de teribiliști singurul aspect pozitiv fiind că băiatul în vârstă de 4 ani nu a suferit leziuni grave. 

Saptamanalul de Radauti