11/10/2023

Tânăr rănit grav după un accident pe fondul vitezei excesive, la Vicovu de Sus

Scris de Saptamanalul de Radauti


Un tânăr în vârstă de 23 de ani a ajuns în stare gravă la spital după un accident rutier produs în noaptea de marți spre miercuri, în jurul miezului nopții, la Vicovu de Sus.

Pompierii militari de la Garda de Intervenție Vicovu de Sus au intervenit la fața locului și au găsit un autoturism răsturnat pe cupolă. Lângă mașină, la marginea carosabilului, pompierii militari l-au găsit pe șofer aflat în stare de inconștiență.

Tânărul era în viață dar avea multiple traumatisme, fiind transportat la spitalul Județean Suceava.

Din primele cercetări ale polițiștilor a rezultat că Ionuț S., în vârstă de 23 de ani, aflat la volanul autoturismului Audi, pe strada Calea Bucovinei din Vicovu de Sus, în timp ce circula pe direcția Straja – Vicovu de Jos, din cauza vitezei excesive, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul autoturismului, care s-a lovit violent de un arbore.

Autoturismul s-a răsturnat și a luat foc, incendiul fiind stins de polițiștii ajunși la fața locului, care s-au folosit de extinctorul din autospeciala de poliție.

Evident, tânărul nu a putut fi verificat cu etilotestul, însă la spital i s-au recoltat probe biologice de sânge.

Tânărul a suferit un traumatism cranio-cerebral grav, traumatism toraco-abdominal, multiple traumatisme, fiind intubat și ventilat mecanic. Veștile privind starea sa de sănătate nu sunt deloc bune.


Saptamanalul de Radauti