26/03/2021

Tânăr înjunghiat de cumnat, după un scandal în casa victimei

Scris de Daniel Rosu


Marți seară, în jurul orei 19.15, Secția Rurală de Poliție Marginea a fost sesizată prin 112 despre faptul că un tânăr a fost agresat, în locuința sa din Voievodeasa. Din cercetări a rezultat că Emanuel R., în vârstă de 20 de ani, aflat la domiciliu, a avut un conflict spontan cu Vasile Bobu, în vârstă de 19 ani, cumnatul său, iar cel din urmă i-a aplicat mai multe lovituri, inclusiv cu obiectul tăietor.

Tânărul în vârstă de 20 de ani a ajuns la Spitalul municipal Rădăuți, cu mai multe leziuni.

Ulterior, el a fost examinat de un medic legist, care a constatat că are leziuni care necesită în jur de 14 zile de îngrijiri medicale, fără ca viața să-i fi fost pusă în pericol. În aceste condiții, fapta a fost încadrată la infracțiunea de loviri sau alte violențe.

Audiat de polițiștii de la Secția Rurală Marginea, autorul și-a recunoscut fapta. El nu are antecedente penale și a pus acțiunea violentă pe seama consumului de alcool. 

Prin ordonanța emisă de polițiștii de la Secția Rurală Marginea s-a dispus ca tânărul de 19 ani să fie reținut în arestul poliției județene, pe 24 martie, la ora 1.00.  

Cercetările din acest caz continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți. Agresorul urma să fie pus în libertate după 24 de ore.

Daniel Rosu