07/02/2024

Șantaj sexual cu ”actori” o femeie de 45 de ani și un stomatolog de 73 de ani

Scris de Saptamanalul de Radauti


Monitorul de Suceava a scris despre un caz de șantaj sexual petrecut la Suceava care s-a soluționat în instanță cu condamnarea unei femei.

La data faptei, femeia avea 45 de ani iar medicul 73 de ani 

Faptele s-au petrecut la finele anului 2018, când medicul stomatolog avea 73 de ani, rezultă din dosarul de anchetă.

Dosarul a ajuns în instanță abia în 2023, fiind finalizat la finele anului trecut.

Din cercetări a rezultat că medicul i-a făcut în octombrie 2018 o extracție dentară relativ simplă unei paciente pe care o cunoștea de aproximativ un an de zile și nu i-a mai solicitat bani pentru această intervenție.

Ulterior, femeia l-a sunat pe medic și l-a invitat la o cafea în locuința sa din Suceava, spunându-i că i se simte datoare.

Medicul a mers la locuința femeii, unde aceasta s-a dezbrăcat și a întreținut cu acesta un raport sexual oral.

Medicul nu a fost inițial ”deranjat” de situație astfel că a mai avut loc cel puțin o întâlnire de același gen.

La a treia întâlnire, în cabinetul medicului stomatolog, femeia a avut un comportament suspect

Monitorul de Suceava a scris, în baza constatărilor din dosarul anchetei, că în cabinet au avut loc noi scene sexuale însă de această dată medicul a sesizat că femeia are un comportament ciudat și îi pune foarte multe întrebări.

Atunci, medicul a scos-o afară din cabinet pe femeie dar exista deja o înregistrate compromițătoare.

Ulterior, inculpata a început să îi trimit mesaje medicului stomatolog și să îl amenințe că va difuza înregistrarea soției și mass-mediei.

Medicul i-a dat inițial femeii suma de 1.000 de lei, în schimbul garanției că înregistrarea va fi ștearsă, însă femeia a continuat să îl caute insistent pe bărbat.

Bărbatul nu a mai acceptat șantajul și a anunțat poliția. La începutul anului 2019 a fost organizat un flagrant. Femeia a fost prinsă cu 700 de lei, bani marcați, pe care i-a luat de la medicul șantajat.

Inculpata Delia T. a fost condamnată de Judecătoria Suceava la pedeapsa de 2 ani de închisoare, pentru comiterea infracțiunii de șantaj, cu suspendarea executării pedepsei pentru 3 ani de zile.

Saptamanalul de Radauti