15/12/2021

Polițiștii golesc de fake-uri magazinele din Rădăuți – marfă confiscată de peste 100.000 de euro

Scris de Florin Paiu


Marfă în valoare de peste 100.000 de euro a fost confiscată de polițiștii de la „Economic” dintr-un magazin din Rădăuți, în urma unei acțiuni organizate în data de 14 decembrie.
Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au descins în control la sediul social și punctul de lucru al SC Termocromatic SRL. Cu acest prilej au fost găsiţi adidași, tricouri și alte obiecte de îmbrăcăminte inscripționate cu mărcile Puma, Adidas, Nike și Polo Ralph Lauren, despre care toate indiciile arată că erau contrafăcute.
În total, au fost ridicate 2.476 de bucăți de articole, în valoare totală de peste 540.000 de lei. Este cea mai mare captură de acest gen făcută în ultimii ani la nivel de județ.
Polițiștii continuă cercetările sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, în vederea stabilirii întregii stări de fapt din jurul activităţii infracţionale, precum şi în vederea tragerii la răspundere a tuturor persoanelor implicate.
Această confiscare de proporții vine după altele făcute recent la Rădăuți.
Pe 5 decembrie, din magazinul Roxi Outlet, din Rădăuți, administrat de o femeie din Dorohoi, au fost ridicate mărfuri de același gen, cu o valoare de peste 75.000 de lei.

Florin Paiu