03/08/2023

Polițiștii au luat măsuri ferme față de un șofer care a vrut să fenteze traficul aglomerat cu o lungă depășire pe linia continuă

Scris de Saptamanalul de Radauti


Polițiștii suceveni au reacționat din nou la imaginile video care surprind manevre neregulamentare periculoase ori care sfidează un număr mare de participanți la trafic. 

După ce șoferul unui microbuz a fost amendat și lăsat fără permis de conducere după ce a efectuat o depășire inconștientă pe E 85, obligându-i pe cei care rulau regulamentar să facă manevre de evitare a unei tragedii,  polițiștii suceveni s-au autosesizat în urma unor imagini video care au surprins un șofer care a depășit o coloană de mașini pe strada Nicolae Iorga, peste linia continuă. 

Respectivul a avut ghinionul de a da de un șofer care venea regulamentar din sens opus și care, nu numai că nu i-a făcut loc, dar l-a și obligat să revină pe sensul său.  

Șoferul care circula regulamentar avea și camera video de bord pornită astfel că imaginile cu fost răspândite în mediul online.  

Polițiștii Biroului Rutier Suceava au anunțat că au identificat 

proprietarul mașinii, care a fost citat la poliție iar după îndeplinirea tuturor activităților procedurale specifice, pentru abaterile săvârșite, șoferul în vârstă de 42 de ani a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 870 de lei, pedeapsacomplementară fiind cea de suspendare a dreptului de a conduce pentru 60 de zile.

Saptamanalul de Radauti