12/04/2024

Loghin reușește să-l enerveze și pe Flutur

Scris de Florin Cotos


  • Gheorghe Flutur, un pachet de nervi după ce l-a ascultat pe Bogdan Loghin la evenimentul organizat de liberali pentru mobilizarea tinerilor suceveni „VOI – manifest pentru tineri”
  • Cu un discurs agramat, încercând s-o facă pe-a interesantul, Loghin îi spunea președintelui CJ Suceava Gheorghe Flutur cum renunță el la politică, „ca să nu dezamăgească”, dacă pierde alegerile de primar
  • Vizibil enervat de prostiile debitate de Loghin, Gheorghe Flutur îl pune repede la punct și trece peste moment, invitând pe scenă candidați de primar din alte localități

 

Cel mai slab primar pe care l-a avut Rădăuțiul în ultimii 30 de ani, Bogdan Loghin, nu ratează nicio ocazie să arate care-i sunt limitele intelectuale. Chemat pe scenă de Gherghe Flutur la evenimentul „VOI – manifest pentru tineri”, pentru a se adresa tinerilor liberali ca model de tânăr primar de municipiu, Bogdan Loghin a încercat s-o facă pe-a interesantul, spunând că va renunța la calitatea de consilier local, „ca să nu dezamăgească”, dacă va pierde alegerile de primar.

„Vreau să fac un anunț, aici, de față cu toți. Mă voi retrage din cursa electorală, cu totul, dacă nu voi câștiga, practic, ca și primar. Și de aceea vreau să vă spun că de multe ori poate s-a auzit că, da domnule, dacă pierd plec acasă cu totul, lăsăm pe alții. Nu, fac aici anunțul, public: primarul Bogdan Loghin, în funcție, va candida doar la funcția de primar. Nu va fi pe lista Consiliului Local. Cu alte cuvinte, în traducere, am pierdut, am plecat acasă, ca să nu dezamăgesc”, a spus primarul Bogdan Loghin, pe scena evenimentului „VOI – manifest pentru tineri”.

Vizibil iritat de gogomăniile debitate de primarul de Rădăuți, amfitrionul evenimentului, Gheorghe Flutur, a trecut repede peste moment, i-a spus lui Loghin că mai are multe de învățat, după care a chemat pe scenă mai mulți candidați de primar din alte localități.

Loghin, mesaj „în traducere” pentru liberali

Chiar dacă agramat, mesajul transmis de Loghin la evenimentul „VOI – manifest pentru tineri” poate fi „tradus” și ca o amenințare la adresa liberalilor conduși de Gheorghe Flutur. Practic, Loghin se crede atât de important și de neînlocuit, încât transmite: dacă nu mă ajutați să câștig din nou primăria, nu voi candida pentru consiliul local, iar voi nu veți mai avea ocazia să negociați pentru mine să fiu ales viceprimar.

Răspunsul lui Gheorghe Flutur a fost însă unul foarte clar, iar dacă Loghin nu l-a înțeles, i-l putem „traduce” noi: fă bine și plătește-ți datoriile față de partidul care te-a făcut primar, luptă să salvezi ce se mai poate salva, altfel ți se va îndeplini dorința și vei pleca acasă!

Loghin, tras de liberali pe linie moartă

Fără rezultate politice și administrative, cel mai slab primar pe care l-a avut Rădăuțiul în ultimii 30 de ani, Bogdan Loghin, a trecut repede bariera de la „protejatul lui Flutur” la „piatra de moară la gâtul lui Flutur”. Agramat, arogant, plin de sine, primarul iubitor de umbreluțe în culorile curcubeului i-a demonstrat și lui Gheorghe Flutur că nu a învățat nimic în ultimii trei ani și jumătate. Liberalii din Rădăuți au reacționat de mai mult timp și nu au ascuns faptul că nu-l vor ajuta pe Loghin să câștige un nou mandat de primar, președintele Gheorghe Flutur fiind singurul care părea să-i mai dea credit. După prestația de la evenimentul „VOI – manifest pentru tineri”, Bogdan Loghin poate să-și caute de pe acum un nou loc de muncă pentru că, „în traducere”, a fost deja tras pe linie moartă!

 

Florin Cotos