07/06/2022

Două femei și doi copii la spital după accidente la Volovăț și la Marginea

Scris de Saptamanalul de Radauti


Pompierii militari de la Rădăuți au intervenit la două accidente rutiere care au avut loc luni seară și marți dimineață, la Volovăț, respectiv la Marginea.
Un autoturism scăpat de sub control de femeia de la volan s-a răsturnat, luni seară, pe raza comunei Volovăț. Autoturismul a ieșit în decor, a lovit un obstacol și s-a răsturnat pe cupolă.
Pompierii militari care au intervenit la fața locului au constatat că sunt implicați în accident femeia și doi copii minori, pasageri în mașină. Toți trei au fost transportați la Spitalul municipal Rădăuți, pentru a fi evaluați și a primi îngrijiri medicale.
La fața locului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Rădăuți cu modulul SMURD (autospecială pentru descarcerare și ambulanța SMURD B2) cu sprijinul a două echipaje SAJ.
Marți dimineață, s-a dat alarma cu privire la un accident produs la Marginea. Pompierii militari de la Rădăuți au fost solicitați să intervină după o coliziune între două autoturisme. S-a constatat că sunt două persoane implicate în accident, care erau conștiente și cooperante.
Din cele două persoane monitorizate, o femeie în vârstă de 31 de ani a fost transportată la spital.

Saptamanalul de Radauti