20/06/2024

Cum s-a petrecut accidentul provocat de consilier local Florin Ungureanu, în care a căzut victimă un motociclist

Scris de Saptamanalul de Radauti


Un tânăr  care se deplasa cu o motocicletă, a fost rănit serios în urma unui accident rutier care s-a produs miercuri după-amiază, la Rădăuți. El a fost acroșat de mașina condusă de consilierul local Eugen Ungureanu, actual consilier local PSD, ales pe listele PNL pentru viitorul mandat.

Poliția confirmă că acesta din urmă nu a acordat prioritate, așa cum a anunțat ”Săptămânalul” imediat după accident

Miercuri, 19 iunie, la ora 15:56, Poliția Municipiului Rădăuți a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu victime omenești, în municipiul Rădăuți.

Din primele cercetări ale polițiștilor rezultă că Florin Ungureanu a condus un autoturism marca Nissan pe strada Bogdan Vodă din municipiul Rădăuți și a pătruns în sens giratoriu fără a acorda prioritate de trecere unei motociclete Kawasaki, care venea din stânga sa, dinspre str. 22 Decembrie și care avea prioritate de trecere.

În urma impactului violent, tânărul  care conducea motocicleta a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la Spitalul municipal Rădăuți.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatele fiind negative, după care li s-au recoltat  mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”, în cadrul căruia vor continua cercetările.

Tânărul rănit în accident a fost operat pentru fracturi dar este stabil.

Cu siguranță, tânărul va avea nevoie de câteva zeci de zile de îngrijiri medicale în urma acestui accident.

 

Saptamanalul de Radauti