26/06/2023

Continuă șirul accidentelor mortale din județul Suceava

Scris de Saptamanalul de Radauti


Ultimele zile au fost negre pe șoselele județului iar ultima tragedie s-a produs duminică seară, pe E 85, la Drăgușeni, prima localitate din județ de la intrarea dinspre județul Iași.

Un bărbat din Cajvana a murit la Spitalul Sf. Spiridon Iași, unde fusese transportat în stare gravă duminică seară. 

În stare gravă mai este un alt bărbat din Cajvana care era afla în microbuzul marca Volkswagen LT, al cărui șofer a provocat cumplitul accident.

Accidentul a avut loc duminică, în jurul orei 18.20, când Vasile G., în vârstă de 40 de ani, din Cajvana, conducea n microbuz în care se aflau mai mulți oameni din zona Cajvana care mergeau în Vrancea, la lucru.

În condiții de carosabil ud, șoferul a pătruns cu autoutilitara pe contrasens, unde a lovit din lateral un autoturism marca Ford Focus, condus de un bărbat de 44 de ani, din Fălticeni, iar apoi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism marca Hyundai.

Viteza și neatenția la trafic par a fi cauzele accidentului

Bilanțul acestui accident care a dus la declanșarea Planului Roșu de intervenție strânge în spate – au fost rănite grav patru persoane, dintre care una a decedat, iar alte opt persoane au suferit și ele leziuni.  

Saptamanalul de Radauti