29/10/2020

Ciprian Țarevici, noul viceprimar al municipiului Rădăuți

Scris de Florin Cotos


Liberalul Ciprian Țarevici a fost votat, miercuri după-amiază, viceprimar al municipiului Rădăuți. Ciprian Țarevici a fost singurul candidat și a fost votat de toți cei 12 consilieri care au participat la vot.

La cererea fostului primar Nistor Tatar, nu au participat la vot o parte din consilierii PSD. De asemenea, nu au participat la vot cei doi consilieri PMP, iar consilierul PER Aurel Olărean nu a participat la ședință din motive medicale.

Viceprimarul Ciprian Țarevici: “Visul meu a fost acela de a face ceva bun pentru Rădăuți”

“Niciodată nu m-am gândit la vreo funcție. Când a venit propunerea din partea lui Bogdan Loghin, primarul ales, prima dată am spus nu, dar după vreo 2 ore de discuții mi-a venit în minte sloganul lui, sloganul nostru de campanie <TOTUL PENTRU RADAUTI> -iar în același timp mi-au trecut prin fața ochilor familia, soția și cele 3 fete și am spus DA.

Este o mare responsabilitate să fac parte din Echipa lui Bogdan Loghin, acum, în calitate de viceprimar, este și mai și, dar am siguranța că așa cum Dumnezeu a dorit ca el să câștige, sigur împreună, primar, viceprimar, consilieri vom reuși să facem din Rădăuți, o Perlă a Bucovinei.

Sunt o persoana care încearcă să scoată din fiecare ce este mai bun. Asta voi încerca să fac și acum, din birou mai puțin – pe teren cu oamenii mai mult. Sunt un om al faptelor și mai ales al lucrului bine făcut.

Împreună vom reuși să schimbăm Rădăuțiul în bine!!!”, spune viceprimarul Ciprian Țarevici.

Florin Cotos