19/05/2024

Campionatul Național de BIKE TRIAL 2024 și MICUL TRIALIST – eveniment de top în Rădăuți

Scris de Saptamanalul de Radauti


Cu entuziasm și dedicare, Iulian Zaharie, campion național și internațional la bike trial, are plăcerea de a vă invita să participați și să relatați despre două dintre cele mai așteptate competiții de ciclism trial din România: Campionatul Național de BIKE TRIAL 2024 și ediția a șasea a concursului MICUL TRIALIST. Acestea vor avea loc în inima orașului Rădăuți, în parcarea centrală, pe 19 mai.

Concursul dedicat copiilor ”MICUL TRIALIST” se dorește a fi cel mai mare concurs de biciclete pentru copii din țară, cu un traseu special conceput, care va include mini rampe și boxe, delimitate clar pentru siguranța și orientarea participanților. Vor exista 5 categorii de vârstă pentru copii între 3 și 16 ani. Fiecare ,,Mic Trialist” va primi un pachetel de start la înscriere. Toți participanții vor pleca acasă cu diplome, iar pentru cei de pe podium vor fi premii garantate. Cei mai buni dintre ei, câștigătorii locului I vor pleca acasă cu câte o biciculetă.

După finalizarea concursului pentru copii, participanții sunt invitați să rămână la marele show pe care îl vor oferi profesioniștii din România la bike trial. Competiția pentru adulți Campionatul Național de BIKE TRIAL va aduna laolaltă cei mai buni rideri din țară, inclusiv pe Iulian Zaharie, care va concura alături de ei.

Iulian Zaharie nu este doar un sportiv de excepție cu peste 15 ani de experiență în competițiile de top, dar și un organizator pasionat, care își folosește talentul și disciplina pentru a inspira și motiva tinerele talente. Prin organizarea acestui eveniment de amploare, Iulian își propune să promoveze sportul și să stimuleze activitatea fizică în rândul copiilor, având ca obiectiv participarea a cel puțin 400-500 de copii, grupați în cinci categorii de vârstă.

Organizarea acestor competiții necesită nu doar pasiune și dedicare, ci și suportul comunității și al partenerilor. Avem nevoie de implicarea sponsorilor și a partenerilor media pentru a face posibil acest festival al ciclismului. Prin participarea dumneavoastră și acoperirea media a acestui eveniment, nu doar că veți sprijini sportul local și național, dar veți contribui și la promovarea unui stil de viață activ în rândul tinerilor, al copiilor.

Vă mulțumim pentru atenție și sperăm să vă avem alături la aceste evenimente deosebite, unde comunitatea se întâlnește pentru a sărbători sportul și sănătatea. Vă așteptăm cu interes să vă alăturați acestei inițiative.

Pentru detalii despre aceste evenimente: https://www.facebook.com/zaharie.iulian

Saptamanalul de Radauti