12/03/2021

Beat și fără permis, a intrat cu mașina într-o remorcă și a fugit acasă

Scris de Florin Paiu


Un tânăr în vârstă de 31 de ani, din Horodnic de Sus, a ajuns în arestul poliției județene pentru cumul de infracțiuni rutiere. Totul a plecat de la un accident rutier pe care tânărul l-a provocat pe raza comunei Marginea, respectivul fiind și victimă în accident.

Duminică noapte, în jur de ora 23.30, Adrian V., în vârstă de 31 de ani, din Horodnic de Sus, în timp ce conducea un Audi, pe DN 2E, în comuna Marginea, pe un sector de drum în linie dreaptă, a pierdut controlul asupra mașinii, care a ieșit în decor prin dreapta, lovind o semiremorcă parcată în fața SC Tarsin.

Polițiștii de la Secția Rurală Marginea l-au găsit pe tânărul respectiv la locuința sa, și întrucât prezenta leziuni la nivelul capului a fost solicitată ambulanța, care l-a transportat la Spitalul Municipal Rădăuți.

Tânărul a fost diagnosticat cu un traumatism cranio-cerebral fără pierderea cunoștinței, și mai multe excoriații, iar medicii au decis că nu rămâne internat.

În urma verificării cu etilotestul a rezultat că acesta avea concentrația de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificării bazei de date a rezultat că tânărul are permisul de conducere suspendat pe o perioadă de 90 de zile, până pe 24 martie.

Tânărul a fost pus sub acuzare pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere unui vehicul cu permisul suspendat, conducere sub influența băuturilor alcoolice, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, fiind reținut în arest.

Florin Paiu