19/03/2021

Bazinul de înot pentru copii de la Rădăuți va fi finalizat la începutul verii. Ministrul Dezvoltării a venit pe șantier

Scris de Unknown


Bazinul de înot pentru copii de la Rădăuți, investiție de aproape 11 milioane de lei finanțată prin Compania Națională de Investiții care se realizează pe strada Ștefan cel Mare, lângă Parcul Zoologic, va fi finalizat la începutul acestei  veri. Șantierul lucrărilor a fost vizitat vineri de ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, care a venit însoțit de directorul general al Companiei Naționale de Investiții, Manuela Irina Pătrășcoiu.

Ministrul i-a avut alături pe președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, pe senatorul Daniel Constantin Cadariu și pe fostul deputat Dumitru Mihalescul. Ghid i-a fost primarul de Rădăuți, Bogdan Loghin, care i-a prezentat atât la planșă, cât și în teren stadiul lucrărilor.

Clădirea are la etaj bazinul de înot cu o lungime de 25 metri și o lățime de 12,5 metri, iar la parter sunt vestiarele și spațiile tehnice.

Bogdan Loghin a subliniat că utilitățile – apă, canalizare, energie electrică și gaze naturale – vor fi asigurate de primărie, care va suporta și costurile de întreținere.

Unknown