06/12/2021

Bărbat ucis cu mai multe lovituri de cuțit într-un bloc de pe strada Călărași din Rădăuți

Scris de Saptamanalul de Radauti


Parte din comunitatea din Rădăuți este în stare de șoc după o crimă petrecută în seara zilei de 6 decembrie, într-un bloc de pe strada Călărași. Scenele violente au continuat apoi pe stradă și într-un parc, unde atacatorul a fost văzut fugind cu un cuțit în mână.
Un bărbat în vârstă de 53 de ani a fost ucis în propria casă cu mai multe lovituri de cuțit, de față fiind mai mulți membri ai familiei victimei. Se pare că autorul și victima erau vecini.
După atacul criminal autorul a fugit, fiind urmărit de fiul victimei. Cuțitarul a ajuns într-un parc din Rădăuți, unde a atacat cu cuțitul și doi tineri care au încercat să ajute la prinderea sa. Bărbatul periculos a fost în cele din urmă prins și imobilizat, fiind dus la sediul Poliției municipiului Rădăuți. Din fericire, nu a mai fost nimeni rănit,
Suspectul de omor se numește Ghiocel Timofev, este din Rădăuți și era eliberat din penitenciar din anul 2020. Bărbatul a ispășit o condamnare tot pentru omor.
În prima fază au intervenit polițiștii de la Rădăuți, după care ancheta a fost preluată de judiciariști de la Serviciul de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Saptamanalul de Radauti