22/08/2023

Accident mortal la Laura-Vicovu de Sus cu o autoutilitară care a lovit doi pietoni

Scris de Saptamanalul de Radauti


UPDATE

Din primele cercetări ale poliției rezultă că în jurul orei 13.15, David J., în vârstă de 58 de ani, din Brodina, aflat la volanul autoutilitarei Mercedes-Benz, pe strada Calea Bucovinei, pe direcția de deplasare de la Vicov spre Straja, a efectuat manevra de depășire a unui biciclist iar în timpul acesteia a pierdut controlul autoutilitarei.

Ghinionul teribil a făcut ca autoutilitara să intre în viteză pe podețul pe care se aflau doi localnici din Laura-Vicovu de Sus după care s-a oprit în gardul casei din apropiere.

În urma impactului a rezultat decesul unui bărbat în vârstă de 66 de ani și rănirea unui alt bărbat în vârstă de 70 de ani.

Primul a fost găsit cu leziuni incompatibile cu viața iar al doilea era conștient dar avea mai multe leziuni, fiind transportat la spital.

Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.
Șoferul de 58 de ani a inovat oboseala la volan.

ȘTIRE INIȚIALĂ
Un grav accident rutier s-a produs marți, 22 august, în jurul orei 13.30, pe raza localității Laura din Vicovu de Sus.

În împrejurări cercetate de polițiști o autoutilitară a ieșit în decor și a intrat în gardul unei case. Mașina a acroșat din păcate și în doi localnici.

Pompierii militari de la Vicovu de Sus au găsit la fața locului doi pietoni accidentați.

Unul, în vârstă de aproximativ 65 de ani a fost declarat decedat la fața locului, acesta prezentând leziuni incompatibile cu viața.

Unui alt bărbat în vârstă de aproximativ 70 de ani, conștient, i s-a acordat primul ajutor de către echipajele medicale și paramedicale și a fost dus la Spitalul municipal Rădăuți.

O pasageră din autoutilitară, în vârstă de 26 de ani, a fost transportată și ea la spital.

Saptamanalul de Radauti