18/09/2023

Accident groaznic pe șoseaua de centură Rădăuți

Scris de Saptamanalul de Radauti


UPDATE

Tânărul decedat în accidentul de luni dimineață de pe șoseaua de centură a municipiului Suceava se numea Daniel Nichitean, era din comuna Marginea și avea vârsta de 32 de ani. Înainte de accident, tânărul și-a dus copiii la școală și se îndrepta spre firma de materiale de construcții pe care o deținea.
La fața locului nu au fost identificate urme de frânare iar din acest motiv se pot face tot felul de presupuneri. Apropiații spun că este exclusă o sinucidere.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Un groaznic accident rutier a avut loc luni dimineață, pe șoseaua de centură a municipiului Rădăuți, spre Volovăț.
Un autoturism marca VW Touareg a intrat în plin în cupa unui utilaj tip Wolă care venea din sens opus.
Șoferul de pe mașina mică a rămas prins între fiarele contorsionate și a fost găsit de pompierii militari cu leziuni incompatibile cu viața.
Accidentul s-a produs în condiții destul de greu de înțeles. Polițiștii rutieri au demarat cercetări la fața locului în încercarea de a stabili ce s-a întâmplat.

Impactul nu i-a lăsat șoferului practic nicio șansă de supraviețuire.
Conducătorul utilajului a fost monitorizat de echipajele medicale, era stabil însă a fost transportat la spital pentru investigații amănunțite.
La fața locului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Rădăuți cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2 cu sprijinul unui echipaj SAJ.

Saptamanalul de Radauti