14/02/2024

A decedat unul dintre bărbații implicați în accidentul de ”marți 13”, din apropiere de Rădăuți

Scris de Saptamanalul de Radauti


Accidentul de marți, 13 februarie, de la ieșirea din Rădăuți spre Gălănești, s-a transformat într-o tragedie. Bărbatul în vârstă de 40 de ani care se afla în cea mai gravă stare a murit marți noapte la Spitalul Județean Suceava. Corpul acestuia a cedat din cauza gravelor leziuni interne. Bărbatul ajunsese la spitalul din Suceava în comă, intubat.

Rădăuțeanul în vârstă de 40 de ani era pasager în autoturismul care se deplasa regulamentar.

Revoltător este că trei oameni au fost supuși unui teribil șoc de către un tânăr în stare avansată de ebrietate.

După cum am arătat anterior în Săptămânalul de Rădăuți, din cercetările polițiștilor rădăuțeni rezultă că Mihai T., în vârstă de 27 de ani, din Brodina, care conducea un autoturism Dacia, pe direcția de la Rădăuți spre Gălănești, a pierdut controlul asupra mașinii în condiții de carosabil ud și de ploaie și a lovit extrem de violent un autoturism Hyundai, condus regulamentar din sens de un șofer în vârstă de 45 de ani, din Sibiu.

Șoferul de 27 de ani avea imensa concentrație de 1,47 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, a rezultat în urma verificării cu etilotestul.
Tânărul băut era singur în mașină și a scăpat și cel mai ușor din accident, cu o fractură de gleznă.
Trei pasageri din autoturismul Hyundai au fost răniți, doi având fracturi la picioare, iar un pasager în vârstă de 40 de ani, din Rădăuți, era în starea cea mai gravă și din păcate nu a supraviețuit.

 

Saptamanalul de Radauti