16/03/2024

30 de mașini de cusut – sponsorizare EGGER pentru Liceul Tehnologic ”Ion Nistor” din Vicovu de Sus

Scris de Unknown


Compania EGGER sprijină educația și dezvoltarea profesională a elevilor prin sponsorizarea cu 30 de mașini de cusut destinate Liceului Tehnologic ”Ion Nistor” din Vicovu de Sus.

30 de mașini de cusut sponsorizare EGGER pentru Liceul Tehnologic ”Ion Nistor” din Vicovu de Sus

EDUCAȚIE ÎN COMUNITATE

Dotarea prin sponsorizare cu 30 de mașini de cusut vine în întâmpinarea nevoilor crescânde ale liceului, care găzduiește peste 350 de elevi. Mai mult, le oferă acestora posibilitatea de a-și dezvolta abilitățile practice în atelierele de pielărie și textile ale școlii.

Pentru a asigura o experiență optimă de învățare, liceul ar fi avut nevoie de cel puțin 30 de mașini de cusut pentru a asigura practica necesară pentru fiecare clasă de la specializările textile și pielărie.

”Este adevărat că este importantă teoria în orice domeniu, dar dacă nu există practică, din păcate teoria este limitată. Elevii au nevoie pentru a-și dezvoltat abilitățile practice de mașini de cusut, iar această sponsorizare sprijină exact punctul cel mai important în dezvoltarea abilităților practice ale elevilor. Le mulțumim celor de la EGGER, care au spus ”Da” atunci când am avut nevoie” a declarat prof. Cristina Puha, director adjunct la Liceul Tehnologic ”Ion Nistor” din Vicovu de Sus.

Produsele realizate de elevii liceului în atelierele de pielărie și textile ale școlii sunt folosite și pentru a participa la concursuri naționale și internaționale, precum și pentru târguri și expoziții.

”Cele 30 de mașini de cusut vor contribui la creșterea calității actului educațional și a pregătirii elevilor lor pentru piața muncii. Prin această sponsorizare, compania EGGER reconfirmă angajamentul său față de educație și dezvoltare profesională, contribuind la formarea viitoarei generații de profesioniști” a declarat Alina Chifan, director Vânzări EGGER România.

În 2021 compania EGGER a sprijinit, tot printr-o sponsorizare și dotarea atelierului de textile de la Liceul Tehnologic ”Vasile Gherasim” din Marginea cu două mașini liniare de cusut, o mașină de surfilat – încheiat triplok și o stație de călcat (masă + fier de călcat). Astfel elevii au putut să își desfășoare orele de practică în cadrul școlii.

Unknown