24/09/2021

Vizită importantă la CSM BUCOVINA RĂDĂUȚI

Scris de Saptamanalul de Radauti


Joi 23 septembrie clubul CSM BUCOVINA RĂDĂUȚI a fost vizitat de conducerea Federației Române de Fotbal formată din Mihai Stoichiță, antrenor și președinte al Comisiei Tehnice din cadrul FRF, Gabriel Bodescu, secretar general adjunct al FRF care au ajuns primii la Stadionul “Municipal” din Rădăuți, cu o mică întârziere sosind și Răzvan Burleanu, președintele FRF, care venea de la ședința Comitetului Executiv UEFA de la Chișinău. Cei trei oficiali au fost întâmpinați de conducerea clubului Bucovina Rădăuți, de primarul municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin, dar și de reprezentanții firmei Tarsin, sponsorul formației locale, frații Corneliu și Beniamin Lucescu.

Delegația de la Bucuresti, împreună cu primarul municipiului Rădăuți și domnul Ciprian Anton președintele AJF Suceava, au vizitat vestiarele proaspăt renovate și apoi au discutat cu gazdele despre proiectele pe care FRF le are în derulare. Răzvan Burleanu l-a încurajat pe primarul Bogdan Loghin să continue demersurile pentru obținerea proiectului de un milion de euro care vizează construirea unei baze sportive de tip unu, de la zero, bază care cuprinde teren de fotbal la dimensiuni normale, teren de minifotbal, vestiare, nocturnă, parcare și o tribună de 500 de locuri. Condiția obligatorie este ca Primăria Rădăuți să pună la dispoziție o suprafață de 13.000 mp de teren.

Din partea mea veți avea tot sprijinul de care este nevoie și chiar m-aș bucura ca această zonă să fie una din beneficiarele unei astfel de baze sportive. Ar fi un mare atu pentru atragerea copiilor din zonă către sport și fotbal în special”, a arătat Răzvan Burleanu.

Primarul municipiului Rădăuți, domnul Bogdan Loghin a declarat că va face tot posibilul ca să se realizeze această investiție în Rădăuți, sănătatea și sportul fiind printre prioritățile sale.
Aflați la antrenament, elevii lui Florin Cristescu au făcut cunoștință și ei cu oaspeții de la București, oaspeți care au ținut să îl felicite pe Radu Ungurianu, autorul celui mai rapid gol din istoria fotbalului românesc, marcat sâmbătă, în secunda 4, a meciului de pe teren propriu cu Șomuz Fălticeni. Răzvan Burleanu a avut cuvinte de laudă pentru tot ce se întâmplă la clubul din Rădăuți, pentru faptul că se promovează mulți tineri, felicitând totodată administratorii firmei Tarsin, cu care FRF are deja o colaborare de mai multă vreme.

Noi suntem pe principiul să creștem jucători tineri și dacă se poate să fie din zona noastră și aceasta a fost una din condițiile pentru a ne implica în proiectul numit Bucovina Rădăuți. Cred că e un proiect care crește frumos și sănătos și vom face lobby pe lângă președintele FRF pentru ca acea bază sportivă de care vorbea să se construiască la Rădăuți”, a arătat Corneliu Lucescu, reprezentantul sponsorului formației CSM Bucovina Rădăuți.

Saptamanalul de Radauti