08/07/2024

Unul din bătăușii de la Dornești, prins de polițiști în aeroport, de unde voia să plece spre Anglia. Individul a fost arestat pentru tentativă de omor

Scris de Saptamanalul de Radauti


Agresiunea în grup de la Dornești are parte de o reacție foarte puternică din partea polițiștilor, care vor să dea un exemplu privind consecințele unei astfel de răfuieli, fapt care nu poate fi decât de apreciat.

După ce fapta a fost încadrată la tentativă de omor iar ancheta a fost preluată de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava acum încep să se facă și arestări una după alta.

Duminică, 7 iulie,  în baza datelor deținute de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Suceava, a fost depistat în zona Aeroportului Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava, Ștefan Marcu, în vârstă de 50 de ani, ”care încerca să părăsească țara cu destinația Londra.

Acest Marcu este considerat unul din principalii autori pentru că a lovit de mai multe ori cu toporul în victimă.

În baza mandatului de aducere emis de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, bărbatul a fost ridicat din aeroport și dus la audieri.

După audierea efectuată de procurorul criminalist de caz, bărbatul a fost prezentat direct în fața unui magistrat de la Tribunalul Suceava, care l-a arestat preventiv 30 de zile pentru tentativă de omor.

Este deja al treilea arestat din acest caz.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale – IPJ Suceava, pentru stabilirea cu exactitate a gradului de participație penală și stabilirea tuturor circumstanțelor producerii evenimentului.

Reamintim că, în seara zilei de 4 iulie, un tânăr în vârstă de 33 de ani, din Rădăuți, a fost lovit crunt cu picioarele, cu parii și cu cozi de topor de un grup de agresori, nu mai puțin de 7 indivizi.

Agresiunea a avut loc lângă clădirea gării din Dornești, pe drumul public.  

Saptamanalul de Radauti