22/11/2023

Un tânăr de 20 de ani a tâlhărit un bătrân în gara Gura Humorului Oraș

Scris de Saptamanalul de Radauti


Un tânăr în vârstă de 20 de ani a ajuns în arestul poliției județene pentru tâlhărie calificată, furtul cu violență fiind comis în gara CFR Gura Humorului Oraș.

Sâmbătă noapte, în jurul orei 23.00, un bărbat în vârstă de 66 de ani, care rămăsese singur în sala de așteptare din Gara Gura Humorului Oraș, a fost atacat de un tânăr care s-a repezit asupra sa și i-a smuls din mână telefonul Samsung A 20E.

Conform Monitorul de Suceava, bărbatul de 66 de ani a fugit după atacator, ieșind din sala gării.

În zona peronului, tânărul de 20 de ani s-a întors către bărbatul care fugea după el și i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii și picioarele. Bătrânul a căzut la pământ iar atacatorul a dispărut.  

Polițiștii de la Serviciul Județean Transporturi Suceava, ajutați de colegii de la Poliția orașului Gura Humorului, au reușit să identifice autorul câteva ore mai târziu.

Adi Bogdan B., în vârstă de 20 de ani, din Gura Humorului, a invocat că avea nevoie de un telefon pentru a suna pe cineva din familie dar până să fie prins de polițiști deja schimbase telefonul cu un alt localnic, primind în schimb o serie de bunuri.

Duminică după-amiază, tânărul în vârstă de 20 de ani, pus sub acuzare pentru tâlhărie calificată, a fost reținut în arestul poliției județene.

Bărbatul în vârstă de 66 de ani este din Iași dar este din rândul celor cunoscuți pentru că hoinăresc prin gări.  

Saptamanalul de Radauti