11/06/2023

Un șofer de tir turc a murit lovit de o mașină pe E85

Scris de Saptamanalul de Radauti


Un cetățean turc în vârstă de 55 de ani și-a găsit sfârșitul sâmbătă seară pe E85, în dreptul benzinăriei Lukoil de pe raza satului Iacobești, comuna Grănicești. Bărbatul era șofer de tir însă fatală avea să-i fie o traversare în calitate de pieton.

Din ancheta poliției rezultă că un șofer în vârstă de 19 ani, din comuna Satu Mare, aflat la volanul unui Audi, cu care rula pe direcția de la Suceava spre Rădăuți, pe raza satului Iacobești, în dreptul benzinăriei Lukoil, l-a acroșat cu partea stângă a mașinii pe un cetățean turc în vârstă de 55 de ani, care a traversat drumul național-european fără a se asigura, din stânga conducătorului auto de 19 ani.

Cercetarea la fața locului a arătat că cetățeanul turc care venea dinspre Siret a oprit autocamionul pe partea dreaptă a drumului și s-a angajat în traversare rapidă spre benzinărie.

Bărbatul a vrut să ajungă la benzinăria de peste drum dar din păcate nu s-a asigurat la traversare. Tânărul de 19 ani nu a putut evita nici el pietonul care a traversat din stânga sa.

Un echipaj al Serviciului de Ambulanță Suceava deplasat la fața locului a constatat că bărbatul în vârstă de 55 de ani are leziuni incompatibile cu viața și a fost declarat decesul. 

Tânărul în vârstă de 19 ani implicat în accident a fost verificat cu etilotestul, rezultatul fiind 0.

Saptamanalul de Radauti