24/04/2023

Un șofer de tir din Suceava, implicat într-un accident horror dar cu final fericit

Scris de Saptamanalul de Radauti


Un sucevean în vârstă de 34 de ani, care conducea un vehicul greu, a fost aproape să omoare o femeie care traversa strada pe trecerea de pietoni. Ceea ce face accidentul incredibil este că femeia a fost prinsă sub tir și tot ea a ieșit singură de sub mastodont. Martorii au fost îngroziți, apoi uluiți de faptul că femeia a ieșit teafără de sub tir.

Accidentul s-a produs la finele săptămânii trecute pe E 85, în interiorul municipiului Râmnicu Sărat și a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Pe imagini se vede cum  tirul era în coloana de mașini, în fața trecerii de pietoni iar femeia, o tânără mamă în vârstă de 29 de ani, a vrut să treacă printre mașini, pe locul marcat.  Când tirul s-a pus în mișcare, femeia a fost prinsă sub acesta. Prinsă sub tir, cu multă șansă, cu picioarele aflate la centimetri de roți, femeia a scăpat fără leziuni.   

Poliția a informat că șoferul sucevean în vârstă de 34 de ani a fost amendat iar polițiștii i-au ridicat și permisul de conducere pentru 60 de zile, pentru neacordare prioritate pietoni.

Dacă sub aspect legislativ este clar că șoferul este vinovat trebuie spus că în cazul unor astfel de vehicule grele pietonii ar trebui să țină cont de faptul că șoferul aflat foarte sus nu are vizibilitate în unghiurile scurte din jurul său.

Saptamanalul de Radauti