22/01/2024

Un incendiu și două accidente, unul după altul, pe șoseaua de centură a Sucevei

Scris de Saptamanalul de Radauti


Situație rar întâlnită, luni dimineață, pe șoseaua de centură a municipiului Suceava, unde un echipaj deplasat la un incendiu la o mașină a mai intervenit și la două accidente produse aproape în același timp, pe același sector al șoselei.

Luni dimineață, pompierii militari suceveni au intervenit, în urma unui apel la 112, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, izbucnit la un autoturism, pe șoseaua de centură a municipiului Suceava (tronsonul dintre „Zidul morții” și localitatea Sfântu Ilie).

Flăcările au afectat plafonul mașinii și alte elemente combustibile, iar cauza probabilă a fost un scurtcircuit produs la un conductor electric defect

În timp ce interveneau la acest incendiu, pompierii militari au observat un accident rutier produs la o distanță de aproximativ 600 de metri de locul în care a luat foc mașina. În urma coliziunii a două mașini, un rănit a fost transportat la spital.

Echipajul de descarcerare din modulul SMURD trimis la locul acestui accident a asistat pe parcursul intervenției la un al doilea accident rutier, de această dată unul mai grav, cu unul dintre șoferi încarcerați.

O autoutilitară și un autoturism au intrat în coliziune iar șoferul vehiculului din urmă a rămas încarcerat.

Pompierii militari au extras victima, care era conștientă și cooperantă, și au predat-o unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ), trimis în sprijin la locul accidentului. Ulterior, șoferul a fost transportată la spital, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

Saptamanalul de Radauti