12/03/2021

Traian Andronache anunță că a fost demis din funcția de manager al Spitalului Municipal Rădăuți

Scris de Unknown


Printr-o postare pe Facebook, managerul Spitalului municipal Radauti, Traian Andronache, anunță că a fost demis din aceasta funcție. Redăm mesajul scris de Traian Andronache:

“Acum aproximativ 50 de minute, membrii consiliului de administrație al spitalului desemnați de CL (dl Constantin Luchian si d-na Calenciu Anca) respectiv reprezentantul primarului (dl ing. Remus) în pofida opoziției formată de reprezentanții DSP și de către toți reprezentanții sindicatelor din spital, au hotărât demiterea mangerului spitalului Rădăuți.

Așa fiind, raportat la aceasta situație, în primul rând vreau să mulțumesc COLEGILOR mei de la spital, pt. întreaga colaborare, pt. munca și efortul pe care l-ați făcut, îl faceți și îl veți face. Pentru cei peste 4 ani pe care i-am petrecut împreună și peste toate momentele frumoase sau grele peste care am trecut, vă mulțumesc! Rămâneți sănătoși, Dumnezeu să vă ocrotească și să vă rog să colaborați pt. binele comunității și al spitalului.

În al 2-lea rând vreau să vă mulțumesc vouă, SOCIETĂȚII CIVILE, pentru sprijinul și încrederea pe care ați acordat-o colectivului spitalului municipal Rădăuți. Fără voi, cei care ați sprijinit, nu am fi reușit să trecem peste acele momente care pentru alte spitale a însemnat închiderea, pt. o perioadă, a activității.

În al 3-lea rând vreau să mulțumesc colaboratorilor și oamenilor curajoși prin intermediul cărora am reușit, în plină pandemie, să demolăm acoperișul, să construim încă un etaj, să schimbăm lifturile și toate ferestrele spitalului, să refacem fațada, fără să închidem activitatea vreunei secții (și toate astea pt. a nu pierde finanțarea integrală a tuturor cheltuielilor cu acest proiect, obținută de la CNI), să avem cele mai rapide rezultate la testele RT PCR și să păstrăm ordinea necesară, prin prisma cărora ne-am străduit să oferim servicii de calitate.

În mod special aș vrea să mai mulțumesc încă odată colegilor pt. poate cea mai importantă recunoaștere a rezultatelor obținute de Spitalul din Rădăuți și anume, trecerea din categoria a 5-a de acreditare, în categoria a 3-a, acest rezultat fiind obținut în timpul stării de urgență!

E drept, tot timpul este loc de mai bine și îmi pun nădejdea că acest mai bine se va întâmpla. Vă îmbrățișez și vă mulțumesc în egală măsură tuturor!”

Unknown