15/01/2021

Tată surprins de polițiști în timp ce-și agresa fiica, în urma unui scandal monstru în familie

Scris de Florin Paiu


Poliția orașului Vicovu de Sus a primit un apel de urgență, marți, 5 ianuarie, în jurul orei 17.45, de la o femeie în vârstă de 42 de ani, din localitate, care a sesizat că a fost alungată din locuința comună de către soțul său, care este foarte agresiv. Femeia a mai relatat că a fugit la locuința părinților din satul Falcău, comuna Brodina, împreună cu cele trei fiice ale sale, însă acesta a venit după ele.

”Pe raza satului Falcău, comuna Brodina, a fost identificată apelanta, iar din interiorul casei se auzeau strigăte de ajutor. Polițiștii s-au deplasat în holul locuinței, împrejurări în care l-au observat pe bărbatul de 46 de ani cum o lovea cu palmele pe fiica sa minoră de 17 ani, aceasta suferind leziuni corporale minore. În aceste condiții lucrătorii de poliție au intrat de îndată în locuință și au procedat la imobilizarea și încătușarea bărbatului de 46 de ani, care se manifesta violent fizic și verbal”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

Cercetările au continuat la sediul Poliției orașului Vicovu de Sus, unde mama fetei, în calitate de reprezentant legal, a depus plângere penală cu privire la săvârșirea infracțiunii de violență familie, solicitând emiterea unui ordin de protecție.

Minora a suferit leziuni corporale minore.

Polițiștii de la Vicovu de Sus au emis un ordin prin care soțul și tatăl agresiv nu are voie să se apropie de soția sau fiicele sale pentru o perioadă de 120 de ore.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală cu privire la infracţiunea de „violența în familie”.

Florin Paiu