02/05/2024

Se strânge lațul în jurul lui Loghin

Scris de Florin Cotos


  • Nu mai este niciun secret că mai multe cauze penale, care-l privesc pe numitul Bogdan Andrei Loghin, sunt pregătite pentru momentul în care el și protectorul său vor pierde alegerile
  • Surse informate vorbesc, printre altele, despre deturnare de fonduri, despre relația cu dezvoltatorii imobiliari, subiectul „bordura”, „copacii de pe strada Bogdan Vodă”, sau subiectul „casa lui mămica”
  • Este de așteptat ca în viitorul apropiat să auzim despre tot mai multe denunțuri și autodenunțuri venite din partea unor apropiați ai lui Loghin
  • La această oră se fac analize foarte serioase cu privire la modul în care a cheltuit Loghin banii Rădăuților în ultimii ani, rezultatele fiind așteptate până la alegerile locale

Premizele ca numitul Bogdan Andrei Loghin și protectorul său politic să piardă alegerile locale îi fac pe cei care le analizează activitatea să tureze motoarele. Nu mai este niciun secret că sunt deja în lucru mai multe cauze penale care îl privesc pe cel mai slab primar pe care l-a avut Rădăuțiul în ultimii 30 de ani, persoane cu funcții importante fiind deja chemate la audieri. Se vorbește deja despre un posibil dosar de deturnare de fonduri, în cazul plăților făcute de primărie către SC Servicii Comunale din bani veniți de la Guvern pentru achitarea datoriilor la gazul metan consumat în municipiu, cum se vorbește și despre alte subiecte care par a-l avea în prim plan pe iubitorul de umbreluțe în culorile curcubeului.

Sumele importante vehiculate că ar fi fost folosite pentru a scăpa de pedeapsă în dosarul în care a omorât cu mașina o tânără la Sucevița au atras atenția, mai ales că a fost de notorietate că numitul Bogdan Andrei Loghin nu era un pricopsit când a fost ales primar. Așa au început să fie de interes pentru anchetatori subiecte care au legătură cu dezvoltatori imobiliari, cu diverse firme care au făcut lucrări pentru primărie și toată țesătura de contracte încheiate de protejatul primarului de la SC Servicii Comunale, profesorul Adi Jecalo. Tot de interes pare a fi și subiectul „casa lui mămica”, cercetat fiind modul în care mama primarului a cumpărat o casă într-o zonă foarte bună a municipiului.

Începe „sezonul denunțurilor”…

Modul în care cel mai slab primar pe care l-a avut Rădăuțiul în ultimii 30 de ani, Bogdan Loghin, „s-a debarasat” de apropiați care l-au ajutat să câștige alegerile ne arată că avem de a face cu un personaj fără scrupule. Modul în care au fost îndepărtați consilierul personal Radu Munteanu, administratorul public Cristina Nichiforiuc, cum i-a îndepărtat de la conducerea Spitalului Municipal pe Romeo Negruț și Dan Vatră, cum i-a ignorat pe toți cei cu care trebuia să facă echipă în Consiliul Local, demonstrează caracterul numitului Bogdan Loghin.

Acum însă, când interesul anchetatorilor pentru activitatea desfășurată la primărie de numitul Andrei Bogdan Loghin este unul evident, ne așteptăm ca în viitorul apropiat să auzim despre tot mai multe denunțuri și autodenunțuri venite din partea unor apropiați ai primarului. Oricum, tot mai multe persoane se arată deja interesate să explice ce a făcut și ce nu a făcut Loghin în ultimii trei ani de mandat, ce a făcut și ce nu a făcut Loghin de a ajuns la un nivel de prosperitate pe care acum trei ani nici nu-l visa!

Florin Cotos