22/05/2024

S-a sinucis dându-și foc în propria mașină după ce la o primă tentativă de suicid a înghițit 30 de pastile

Scris de Saptamanalul de Radauti


Caz șocant în Suceava după ce un autoturism a ars violent, în interior, într-o parcare aflată între Șcheia și municipiul Suceava.

Pompierii care au intervenit la fața locului au găsit un bărbat cu arsuri grave în mașină, deja decedat. În mașină erau și două recipiente cu benzină, în scurt timp devenind clar că este vorba de o sinucidere.

Polițiștii au stabilit în cadrul anchetei că bărbatul decedat are 51 de ani, este din municipiul Suceava și lucra la o reprezentanță auto din apropiere.

Din cercetarea la fața locului a rezultat că portierele mașinii nu erau blocate ca urmare a unui scurtcircuit, astfel încât bărbatul se putea autoevacua rapid dacă ar fi dorit.

Toate datele de anchetă au condus în câteva ore la o concluzie destul de clară.

La începutul acestei luni, pe data de 3 mai, același bărbat mai avut o tentativă de suicid. Atunci, bărbatul de 51 de ani a înghițit 30 de pastile și a fost transportat în stare de inconștiență la Spitalul Județean Suceava, unde a fost salvat de medici.

Bărbatul în vârstă de 51 de ani era diagnosticat cu depresie severă, iar din păcate la a două tentativă nu a mai putut fi salvat.

 

Saptamanalul de Radauti