03/04/2023

Opt BMW-uri vor intra în dotarea polițiștilor suceveni în acest an

Scris de Saptamanalul de Radauti


Achizițiile de autospeciale BMW de 200 de cai putere și cu dotări de ultimă generație pentru Poliția Română încep să ajungă și în județul Suceava.

Serviciul Rutier Suceava a preluat zilele trecute primele două autospeciale BMW, care deja acționează în trafic și care au participat la o acțiune de control trafic în weekendul 1-2 aprilie.

Alte șase mașini similare urmează a intra în dotarea polițiștilor rutieri până la finele acestui an.

Așadar, se va ajunge la un total de opt mașini, care vor fi distribuite la subunitățile rutiere din județ. Cu certitudine, zona Rădăuți-Vicov este una în care vor fi prezente aceste mașini, având în vedere numărul mare de șoferi care și-au făcut un obicei din a nu opri la semnalul echipajelor din trafic.

”Anul trecut au fost înregistrate în județul Suceava peste 100 de cazuri de șoferi care nu au oprit la semnalul regulamentar al agenților rutieri, fie ca urmare a săvârșirii unor contravenții fie ca urmare a săvârșirii unor infracțiuni. Tocmai de aceea faptul că avem aceste autospeciale care dezvoltă 200 de cai putere trebuie să constituie un semnal de alarmă pentru cei care sunt predispuși la nerespectarea legii”, a declarat comisarul-șef Ionuț Epureanu, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

Saptamanalul de Radauti