26/04/2024

O șoferiță grăbită s-a răsturnat cu mașina pe o stradă din Rădăuți

Scris de Saptamanalul de Radauti


Un accident care se putea termina dramatic a avut loc vineri dimineață, pe strada 1 Mai din municipiul Rădăuți.

După cum se vede și pe imaginile de pe o cameră de supraveghere un autoturism Ford condus cu viteză mult prea mare de o femeie în vârstă de 49 de ani (localnică, din Rădăuți), pe carosabil umed, este scăpat de sub control.

Autoturismul a derapat, a intrat în coliziune cu auto marca Mercedes, care se afla staționat în afara părții carosabile, pe partea dreaptă sensului său de deplasare. După acest impact, Fordul a fost proiectat într-un arbore. după care acesta s-a răsturnat pe cupolă. În urma coliziunii dintre cele două autovehicule, autoturismul parcat a fost proiectat ușor cu partea din spate într-o țeavă de gaz, aparținând Delgaz Grid.

În urma evenimentului rutier, a rezultat avarierea celor două autovehicule și avarierea ușoară a țevei de gaz.

Pompierii militari care au intervenit la fața locului au constatat că în mașina răsturnată este o femeie, conducătoarea auto. Aceasta a scăpat ușor, cu multă șansă.

”La fața locului, salvatorii au identificat un autoturism răsturnat pe cupolă, iar conducătoarea auto, singurul ocupant al mașinii, era blocată în interior.

Femeia, în vârstă de 49 de ani, a fost extrasă în siguranță, și predată echipajului SMURD.

Din fericire, victima era conștientă și cooperantă, iar după ce i s-a acordat primele îngrijiri medicale, a fost transportată la spital pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate”, au transmis pompierii militari suceveni.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ.

Conducătoarea auto are permis valabil si asigurare RCA, au constatat polițiștii.

 

Saptamanalul de Radauti