05/06/2023

O femeie de 39 de ani a murit după ce a intrat cu un ATV închiriat într-un copac 

Scris de Saptamanalul de Radauti


O femeie în vârstă de 39 de ani, din municipiul Iași, și-a găsit sfârșitul pe un traseu forestier de pe raza Ocolului Silvic Frasin, după ce a pierdut controlul ATV-ului pe care îl închiriase de la Gura Humorului.

Din cercetările derulate de poliției rezultă că sâmbătă, în jurul orei 12.00, un grup de 10 persoane a închiriat de la SC ATV Bucovina Gura Humorului 5 ATV-uri, pentru a se plimba. Conform declarațiilor personalului societății, niciuna dintre cele 10 persoane nu a dorit să ridice casca pentru protecție din locul de închiriere.

Grupul a plecat pe traseul turistic stabilit și indicat, respectiv pe drumul forestier Cotu, de pe raza cantonului silvic Cotu Buhii.

Femeia de 39 de ani, posesoare de permis de conducere categoria B, conducea unul dintre ATV-uri, fiind însoțită de o femeie pasager. 

La un moment dat, femeia de 39 de ani a pierdut controlul ATV-ului, care a părăsit prin stânga drumul forestier. ATV-ul s-a dus în vale, spre un copac.

Pasagera din spate a sărit de pe ATV, însă din păcate femeia din față s-a izbit puternic de un brad.

Personalul medical alertat prin 112 a găsit la fața locului o victimă decedată (femeia de 39 de ani) în timp pasagera din spate, acuza o durere abdominală dar era stabilă și conștientă.

Saptamanalul de Radauti