05/02/2021

Nuntă restrânsă, cu 17 participanți, oprită de polițiști la Vicovu de Sus

Scris de Florin Paiu


Polițiștii de la Vicovu de Sus au fost sesizați, duminică seară, în jur de ora 18.00, cu privire la faptul că la restaurantul Roka din localitate are loc o petrecere. Polițiștii deplasați la fața locului au găsit, în sala de la etajul I, 17 persoane care participau la o petrecere de nuntă în cadru restrâns.

Contactat de Monitorul de Suceava, comisarul-șef Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, a declarat că evenimentul a fost oprit fără incidente:

”În urma legitimării, li s-a adus la cunoștință, atât organizatorului evenimentului, cât și participanților la eveniment, faptul că se aflau sub incidența Legii 55/2020. Participanții la eveniment au înțeles să părăsească incinta restaurantului. Organizatorul evenimentului nu s-a opus încheierii petrecerii private, participanții părăsind toți sala localului”, a precizat ofițerul.

Administratorul și cei doi miri au fost sancționați conform Legii 55/2020, privind unele măsuri pentru combaterea efectelor pandemiei de Covid, cu amendă în valoare totală de 1.500 de lei. Așadar, polițiștii au dat și în acest caz sancțiuni mici.

În jur de 18.30, petrecerea era deja încheiată.

Florin Paiu