24/07/2023

Individ arestat după ce și-a agresat, umilit și violat fosta concubină

Scris de Saptamanalul de Radauti


Un individ din Drăgoiești a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de Judecătoria Gura Humorului pentru un adevărat șir de infracțiuni, respectiv „lipsire de libertate în mod ilegal”, „viol”, „violare de domiciliu” și „distrugere”.

Iulian Mihai C., din comuna Drăgoiești, a acționat foarte violent față de fosta sa concubină, pe care a terorizat-o, a lovit-o, a violat-o sub amenințarea cuțitului și a sechestrat-o o noapte întreagă.

În seara zilei de 17 iulie, bărbatul s-a deplasat la locuința unde femeia se afla împreună cu o altă femeie, dar și cu mai mulți copii. A spart un geam, a intrat în casă iar apoi, folosindu-se de un cuțit, i-a aplicat femeii mai multe lovituri cu mânerul cuțitului. Apoi a luat-o de păr și a scos-o din casă.

Din cercetările coordonate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului rezultă că femeia a fost dusă cu forța într-un lan de porumb, unde a fost violată prima dată. 

Tot cu forța, agresorul a luat-o pe femeie și a dus-o într-o casă părăsită, unde a fost violată a doua oară și sechestrată până dimineață.

Firesc având în vedere violența extremă, procurorii au solicitat arestul preventiv iar judecătorii au admis propunerea.

Saptamanalul de Radauti