25/01/2024

Flutur în provoacă pe liderul AUR George Simion să candideze împotriva sa, la Suceava

Scris de Saptamanalul de Radauti


Ca reacție la vizita de la Suceava din 24 ianuarie a liderului AUR, George Simion, care a avut un discurs virulent la adresa lui Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, cerând demiterea acestuia și anunțând un amplu protest duminică, 28 ianuarie,  în fața CJ Suceava, Gheorghe Flutur, îl provoacă pe liderul AUR George Simion să candideze pentru șefia administrației județene la alegerile locale de anul acesta.

Flutur a anunțat și că va fi prezent duminică, 28 ianuarie, la ora 15:00, în centrul Sucevei pentru a discuta cu George Simion la mitingul pe care acesta vrea să îl organizeze în fața Consiliului Județean.

Flutur ar urma să fie însoțit la ”discuții” de un număr mare de susținători.

„Vă anunț că duminică, pe 28 ianuarie la ora 15 voi fi prezent în centrul Sucevei să stau de vorbă cu cei care au interes și dorință să discutăm despre problemele sucevenilor, despre dezvoltarea județului Suceava”, a declarat președintele CJ Suceava.

 

Gheorghe Flutur a adăugat că îi face și o propunere bărbătească liderului AUR și anume să candideze pentru președinția CJ Suceava.

 

„Îl invit să candideze la președinția Consiliului Județean, să intrăm în această competiție și să discutăm problemele sucevenilor. Și îi fac o propunere bărbătească. Dacă eu nu câștig lupta plec din politică acasă. Dacă el nu câștigă lupta îi cer să plece acasă din politică”, a încheiat Flutur.

 

Saptamanalul de Radauti