04/12/2023

Destinul a doi tineri căsătoriți de 3 luni de zile s-a frânt brusc în urma unui accident rutier

Scris de Saptamanalul de Radauti


Un groaznic accident rutier s-a produs duminică noapte pe drumul comunal 65, care leagă localitățile Dumbrăveni și Bursuceni.

Un autoturism BMW și un VW Golf au intrat într-o coliziune extrem de violentă.

Toate cele patru persoane din cele două mașini au rămas încarcerate după ciocnirea violentă. Din păcate, o tânără în vârstă de 24 de ani a fost găsită decedată, cu leziuni incompatibile cu viața.
Ceilalți trei tineri implicați în accident au ajuns în stare gravă la Spitalul Județean Suceava.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean Suceava, medicul Dan Teodorovici, un tânăr de 17 ani a ajuns în stop cardio-respirator cu manevre de resuscitare în curs, politraumatizat, traumatism cranio-cerebral grav, contuzii pulmonare, multiple fracturi și a rămas internat pe secția de ATI-neurochirurgie cu prognostic rezervat.

Un tânăr de 24 de ani politraumatizat, cu traumatism cranio-cerebral grav, contuzii pulmonare, multiple fracturi care a rămas internat pe secția de ortopedie.

De asemenea, un tânăr de 21 de ani politraumatizat, cu traumatism cranio-cerebral, contuzii pulmonare, multiple fracturi, unele deschise, care a fost dus în sala de operații, la ortopedie.

Tânăra care a decedat, Lavinia Bucă, era căsătorită de câteva luni de zile. Ea se afla la volanul BMW-ului în care se afla ca pasager soțul său, tânărul de 24 de ani rănit grav.

Saptamanalul de Radauti