06/03/2023

Crimă înfiorătoare comisă de un tânăr de 22 de ani

Scris de Saptamanalul de Radauti


Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Câmpulung Moldovenesc, a comis o crimă înfiorătoare. El i-a zdrobit capul cu un topor unui bărbat în vârstă de 65 de ani, concubinul mamei sale.

Bărbatul de 65 de ani, femeia și cei doi fii majori ai acesteia, dintr-o căsătorie anterioară, locuiau împreună. 

Din cercetările judiciariștilor suceveni a rezultat că în după-amiaza zilei de sâmbătă în locuința respectivă s-a consumat mult alcool. Cei doi mai avuseseră se pare conflicte și scandaluri virulente. Sâmbătă însă spiritele au degenerat complet.

Florin Alexandru Lupu a pus mâna pe topor și cu o cruzime greu de imaginat l-a lovit de mai multe ori în cap pe Gheorghe Hrihorciuc, pe care l-a lăsat într-o baltă de sânge. Poliția a fost alarmată chiar de mama criminalului.

Bărbatul de 65 de ani a fost găsit cu capul zdrobit, fără vreo șansă de supraviețuire. Ca mod de comitere a faptei, crima este una din cele mai sadice și violente comise în ultimii ani. 

Ancheta a fost preluată de un procuror criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava.

Tânărul de 22 de ani este pus sub acuzare pentru comiterea infracțiunii de omor prin raportare la violență în familie. Tribunalul Suceava a admis, firesc, propunerea procurorului de caz și a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile.  

Saptamanalul de Radauti