07/04/2022

Copiii din Satu Mare se bucură de primul lor loc de joacă

Scris de Saptamanalul de Radauti


EGGER România a amenajat primul loc de joacă din localitatea Satu Mare  în cooperare cu Primăria comunei

Începând cu luna aprilie 2022, copiii din întreaga comunitate din Satu Mare se vor putea juca la locul de joacă din apropierea Școlii Gimnaziale Satu Mare, amenajat cu sprijinul companiei EGGER. Ne implicăm astfel în viața comunității din care facem parte, unde copiii angajaților noștri trăiesc și se joacă.

Amenajarea spațiului de joacă este rezultatul discuțiilor dintre EGGER și reprezentanții comunei Satu Mare și a constat în achiziționarea și montarea unor echipamente specifice: un complex de tobogane, două leagăne, un carusel, trei jucării pe arc. Suprafața a fost acoperită cu pardoseală din dale de cauciuc. Au mai fost adăugate câteva piese de mobilier urban (două bănci și un coș de gunoi) și un panou cu reguli de joacă.

Primul loc de joacă din Satu Mare, realizat cu sprijinul EGGER România

Ne-am dorit să repetăm experiența din 2021, când am amenajat la Dornești, primul loc de joacă din comunitate. Am găsit în reprezentanții administrației din Satu Mare deschiderea pentru a amenaja acest loc de joacă destinat copiilor. Este o inițiativă ce aparține în egală măsură companiei, cât și angajaților noștri, având în vedere că o parte dintre ei sunt locuitori ai comunei Satu Mare”, a declarat Alina Chifan, directorul de Vânzări al EGGER România.

Inaugurarea spațiului de joacă a avut loc pe 6 aprilie, iar copiii invitați s-au bucurat de surprizele pregătite de animatori: pictură pe față, jocuri, figurine din baloane modelate. Urmăriți aici un video al amenajării și inaugurării locului de joacă.

Beneficiarii acestui loc de joacă vor fi copiii din Satu Mare. Mulțumim pentru răspunsurile prompte la solicitările din partea Primăriei. Aceasta nu este prima sponsorizare din partea EGGER, este doar primul loc de joacă din localitate” a adăugat primarul comunei Satu Mare, Toader Adrian Lavric.

Reprezentanții EGGER România și ai Primăriei Satu Mare

Primăria a pregătit terenul, iar compania EGGER a sponsorizat echipamentele și serviciile de instalare a acestora, în valoare totală de 22.000 Euro. Din momentul finalizării amenajării, locul de joacă este în administrarea Primăriei Satu Mare.

EGGER în România

Grupul EGGER deține din 2008 o fabrică în România, în Rădăuți, județul Suceava. Fabrica are peste 850 de angajați. În Rădăuți, sunt produse plăci de PAL brut și melaminat pentru industria mobilei, precum și plăci OSB pentru industria construcțiilor din lemn și sectorul retail. EGGER a investit cca. 500 milioane Euro în dezvoltarea unității strategice de producție din Rădăuți într-o locație de producție complet integrată și dotată cu tehnologie de ultimă generație.

Saptamanalul de Radauti