15/01/2021

Consilierul Florin Preda contestă excluderea din PSD

Scris de Florin Cotos


Consilierul local Florin Preda anunță că va contesta măsura excluderii din PSD. Florin Preda a fost exclus, miercuri seară, din PSD, pe motiv că nu a votat pentru susținerea candidatului PSD la funcția de viceprimar al municipiului și a fost de acord cu proiectul privind majorarea taxelor și impozitelor locale.

„Ca urmare a articolului prezentat în presă de Nistor Tatar, țin să menționez că voi contesta această decizie în cadrul Biroului Politic Județean în mod statutar, din punctul meu de vedere ședința Biroului Politic Local nu a fost corecta. Am toată încrederea că reprezentanții Biroului Politic Județean vor analiza această ședință în mod corect și vor avea în vedere soarta partidului pe termen lung. În concluzie eu îmi voi expune argumentele în fața structurilor din interiorul partidului și sunt convins ca îmi vor da dreptate”, ne-a spus Florin Preda.

Consilierul local Florin Preda a fost exclus, miercuri seară, din PSD

Consilierul local rădăuțean Florin Mirel Preda a fost exclus din PSD în urma ședinței Comitetului executiv al organizației municipale social-democrate din Rădăuți. Pentru excludere au votat 14 membri iar împotrivă 11. Președintele PSD Rădăuți, Nistor Tatar, a declarat că decizia va fi înaintată Biroului Permanent Județean al PSD pentru validare iar după parcurgerea etapelor de contestații Florin Preda ar urma să-și piardă calitatea de consilier local. ”A fost exclus pentru abateri de la statutul și disciplina de partid. Prima abatere a fost consemnată după ce a votat pentru alegerea viceprimarului PNL. Atunci a primit avertisment cu mențiunea că la următoarea abatere va fi exclus din partid. A recidivat votând pentru majorarea taxelor și impozitelor locale în ședința Consiliului Local din decembrie și atunci s-a propus excluderea din partid”, a spus Nistor Tatar.

Florin Cotos