05/04/2023

Comunicat de presă

Scris de Unknown


Asociația Klavier Art va organiza miercuri, 5.04.2023, începând cu ora 18, evenimentul ,,Călătorie în lumea artelor” la Casa de Cultură din Rădăuți. Partenerii locali sunt reprezentați de: Primăria Municipiului Rădăuți, Casa de Cultură Rădăuți, Trupa de Teatru Rădăuți, Colegiul de Artă ,,Ciprian Porumbescu” Suceava și Colegiul Tehnic Rădăuți

Pe data de 7.04.2023, începând cu ora 12, asociația va organiza evenimentul ,,Călătorie muzicală”, la Casa de Cultură ,,Sfântul Ioan Gură de Aur” Horodnic de Sus, având ca parteneri locali Primăria Horodnic de Sus, Școala Gimnazială Iulian Vesper Horodnic de Sus,  Casa de Cultură ,,Sfântul Ioan Gură de Aur” Horodnic de Sus, Trupa de Teatru Rădăuți, ,,Urmașii lui Vesper” Horodnic de Sus și Colegiul de Artă ,,Ciprian Porumbescu” Suceava.

Ambele evenimente sunt organizate în parteneriat cu Ambasada Statelor Unite în România și Consiliile Americane pentru Educație Internațională, în cadrul Programului Național 4/4 Pentru Prieteni, având-o ca și coordonator pe Viviana Maria Huțuleac.

Cele două evenimente își doresc să aducă în fața publicului două concerte de muzică clasică, în interpretarea tinerei artiste Maria Hrițcu, sub coordonarea doamnei profesoare Corina Răducanu, dar și o prezentare interactivă a codului bunelor maniere în sala de spectacol, realizată de către membrii Trupei de teatru din Rădăuți și a grupului ,,Urmașii lui Vesper” care li se vor alătura la evenimentul din Horodnic de Sus. Aceste manifestări doresc să celebreze valorile artei, ale educației și voluntariatului într-o manieră inedită și atractivă pentru publicul prezent.

Coordonator proiect,

Viviana Huțuleac

0744333628

Unknown