10/05/2022

Coliziune între trei mașini, soldată cu doi răniți, la Rădăuți

Scris de Saptamanalul de Radauti


Filmul accidentului dintre trei mașini

După cum se vede și în imaginile de pe o cameră de supraveghere, care a surprins accidentul, șoferul unei mașini a vrut să vireze la stânga însă, când efectua manevra, a fost lovit violent de un alt autoturism care venea cu viteză, din spate, în depășire.
În urma acestui prim impact, mașina aflată în depășire a fost proiectată într-un autoturism staționat la marginea drumului, care era pe cric, având pană.

În cadrul anchetei preliminare a poliției s-a stabilit că un tânăr în vârstă de 19 ani, din Marginea, aflat la volanul unui Audi, pe strada Ștefan cel Mare din Rădăuți, având direcția de deplasare spre Marginea, în dreptul unei vulcanizări auto, a intrat în depășire fără a se asigura corespunzător, acroșând VW-ul Golf condus de un șofer din Frătăuții Vechi, în vârstă de 32 de ani, care s-a angajat în efectuarea unui viraj la stânga, fără a se asigura corespunzător. Așadar, polițiștii apreciază că și șoferului Vw-ului a greșit și nu s-a asigurat temeinic, deși el a semnalizat virajul.
În urma acestui impact violent, autoturismul Audi aflat în depășire a fost proiectat în Mercedesul care se afla la vulcanizare.
Toți cei trei șoferi au fost verificați cu etilotetsul, nefiind băuți.

Coliziune între trei mașini, soldată cu doi răniți, la Rădăuți

Un accident în care au fost implicate trei autoturisme s-a petrecut marți, în jurul orei 11.30, în municipiul Rădăuți. Pompierii militari de la Detașamentul Rădăuți, care au intervenit cu autospecială pentru descarcerare și ambulanță SMURD B2, cu sprijinul unui echipaj al SAJ, au constatat că sunt două persoane care acuză leziuni.
Doi adulți au fost transportați la Spitalul municipal Rădăuți.

Saptamanalul de Radauti