25/08/2023

Arestat la Rădăuți pentru acte de natură sexuală asupra unei fete de 14 ani

Scris de Saptamanalul de Radauti


Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți au anunțat că au formulat propunere de arestare preventivă, vineri, 25 august, la Judecătoria Rădăuți, în cazul unui inculpat pentru viol, victima având 14 ani. 

Din cercetări a rezultat că în data de 13 august, pe timp de noapte, inculpatul a săvârșit acte de natură sexuală prin constrângere morală faţă de fată în vârstă de 14 ani, în timp ce aceasta se afla la domiciliul său.

Judecătoria Rădăuți a admis propunerea procurorilor și a dispus arestarea preventivă a inculpatului P.P.V., pentru o perioadă de 30 zile, până pe 23 septembrie inclusiv

”Cercetările continuă în cauză în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare”, au transmis procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

”Precizăm că dispunerea punerii în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, au mai transmis procurorii.

Saptamanalul de Radauti