11/07/2023

Arestat după ce a agresat sexual o copilă care dormea într-un microbuz

Scris de Saptamanalul de Radauti


Un dezaxat sexual care a comis o faptă de agresiune sexuală în loc public, respectiv într-un microbuz, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de către Judecătoria Gura Humorului, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului.

Fapta s-a petrecut pe 7 iulie, într-un microbuz în care se aflau în jur de 20 de călători. Câțiva dintre ei erau în picioare iar victima, o fată de 15 ani, dormea pe un scaun din mijlocul de transport în comun.

”Profitând de imposibilitatea minorei de a-şi exprima voinţa, respectiv de faptul că aceasta a adormit, aflându-se în picioare lângă aceasta și-a scos organul genital din pantaloni şi a început să o atingă pe persoana vătămat pe piciorul drept cu organul genital în repetate rânduri, masturbându-se în acelaşi timp cu mâna dreaptă, ulterior ejaculând lichidul seminal asupra persoanei vătămate, respectiv pe hanoracul, pe pantalonii scurţi și pe piciorul drept al acesteia”, au descris procurorii fapta.

Inculpatul a fost reținut pentru 24 de ore și prezentat în fața Judecătoriei Gura Humorului, cu propunere de arestare preventivă.
Judecătorii de la Gura Humorului au acceptat propunerea și au dispus arestarea inculpatului, pentru agresiune sexuală.

Procurorii au pus în mișcare acțiunea penală și pentru infracțiunea de ultraj contra bunelor moravuri

Saptamanalul de Radauti