13/12/2023

Accident groaznic, cu un autoturism zdrobit de plugul unui tractor, la Arbore

Scris de Saptamanalul de Radauti


Un autoturism condus cu viteză excesivă a intrat cu o violență extremă, miercuri dimineață, în jur de ora 6.00, într-un tractor agricol care avea atașat în spate un plug.  Accidentul s-a produs la Arbore și din păcate a fost fatal pentru un bărbat care era pasager în autoturism.

Pompierii militari care au intervenit la fața locului au transmis că au găsit două persoane rănite, conștiente și cooperante.

Din nefericire, o persoana de sex masculin din autoturism prezenta leziuni incompatibile cu viața și a fost declarată decedată de către un echipaj SAJ.

Conform datelor actualizate, în urma coliziunii, pasagerul din dreapta față din autoturism a murit. Este vorba de un bărbat de 43 de ani. Din impact a mai rezultat rănirea unei adolescente în vârstă de 16 ani, pasageră tot în autoturism. La spital a ajuns și tractoristul în vârstă de 42 de ani. Singurul care nu a suferit leziuni a fost tânărul în vârstă de 28 de ani de la volanul autoturismului, care probabil a tras de volan în ultimul moment.

Saptamanalul de Radauti