28/07/2023

A venit de la Timișoara la Pătrăuți să-și recupereze concubina și are de stat mai bine de 4 ani la pușcărie

Scris de Saptamanalul de Radauti


Un timișorean a fost condamnat de Tribunalul Suceava la 4 ani și 6 luni de închisoare pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor.

Cosmin Pal se află în arest preventiv din luna ianuarie a acestui an, executând așadar în jur de 6 luni din pedeapsă.

În ianuarie, bărbatul a venit la Pătrăuți pentru a-și convinge fosta concubină să se întoarcă la el. Femeia era însă mutată deja cu alt bărbat, cel care avea să devină victimă în acest caz. 

Din cercetările ulterioare a rezultat că timișoreanul a venit la Suceava după femeie, a avut o discuție telefonică cu aceasta, iar pe 11 ianuarie s-a dus la Pătrăuți, la casa actualului concubin, unde era și femeia. A cerut insistent să vorbească cu ea, însă cel care l-a întâmpinat a fost actualul concubin, un bărbat în vârstă de 57 de ani, din Pătrăuți.

Cei doi s-au lovit reciproc iar timișoreanul a scos un cuțit cu care i-a provocat suceveanului o plagă înjunghiată abdominală. Agresorul a fugit apoi cu un taxi.  

Polițiștii alertați de agresiune au identificat și oprit taxiul iar de pe bancheta din spate a fost ridicat suspectul, Cosmin Pal, în vârstă de 35 de ani, din orașul Deta, județul Timiș.

Acesta mai are posibilitatea de a face apel împotriva sentinței, la Curtea de Apel Suceava.

Saptamanalul de Radauti